Søg støtte

Søg

Nyhed -

Otte nordjyder er valgt til repræsentantskabet

Stemmerne er talt op, og det står klart, hvilke otte kandidater TryghedsGruppens medlemmer i Region Nordjylland har valgt til repræsentantskabet. De skal nu være med til bl.a. at beslutte, hvilke lokale projekter TrygFonden skal støtte, og om der skal udbetales bonus til TryghedsGruppens medlemmer.


TryghedsGruppens 132.000 nordjyske medlemmer har i de seneste uger kunnet sætte et kryds på deres digitale stemmeseddel og bestemme, hvem der skal vælges til TryghedsGruppens repræsentantskab. Nu er otte kandidater valgt, som skal være med til at forme TryghedsGruppens fremtid. Fem kandidater har opnået genvalg, mens tre er valgt for første gang.

Stort tillykke og velkommen til de valgte kandidater. Jeg er glad på deres vegne og stolt over, at så mange nordjyder har haft lyst til at engagere sig i valget.

Anja Romby Hauge, næstformand for TryghedsGruppens repræsentantskab

De valgte repræsentanter i Region Nordjylland er (i alfabetisk rækkefølge):

”Stort tillykke og velkommen til de valgte kandidater. Jeg er glad på deres vegne og stolt over, at så mange nordjyder har haft lyst til at engagere sig i valget. Vi arbejder for et levende demokrati, hvor medlemmerne bliver hørt, og med 22 opstillede kandidater, 3.000 deltagere til vores medlemsmøder og over 11.500 afgivne stemmer, synes jeg, vi er godt på vej”, siger Anja Romby Hauge, næstformand for TryghedsGruppens repræsentantskab.

Stemmeprocenten for valget blev 8,8 pct.

Har du spørgsmål?

Robert Neimanas

Pressechef