Søg støtte

Søg

Brandsikker bolig

Er din bolig brandsikker? TrygFonden samarbejder med Beredskabsstyrelsen og Foreningen af Kommunale Beredskabschefer om at være med til at sikre flere boliger imod brand.

TrygFonden tilbyder i samarbejde med Beredskabsstyrelsen og Foreningen af Kommunale Beredskabschefer, at blandt andet ældre og udsatte borgere kan få et gratis brandforebyggende besøg i hjemmet. Her gennemgår en brandkyndig person, hvor det vil være godt at opsætte røgalarmer og vurderer, om der er forhold i boligen, som øger risikoen for, at der kan opstå brand. 

Ud over tilbud om besøg får beboerne i et område, hvor der har været brand, en kuvert i postkassen med information om branden samt om muligheden for et brandforebyggende besøg.

Bliv klogere på brandsikkerhed

Hvert eneste år omkommer ca. 70 personer i brand i Danmark. Hvis du er opmærksom og viser omtanke, kan du forebygge brand i dit hjem.
Idéen til projekt Brandsikker Bolig kommer fra England og Norge, hvor der er gode erfaringer med at nå ud til de største risikogrupper i befolkningen. Målet er, at der er mindst 40 pct. af landets kommuner, der deltager i Brandsikker Bolig, samt at antallet af dødsbrande falder i de kommende år.

Viden der skaber tryghed

Vores indsatser er baseret på viden. Her kan du dykke ned i de relevante publikationer.

Har du spørgsmål?

René Højer

Projektchef