Donation
Projekt
Gå til Kok
Culinary Institute By Vejle Erhverv
Færre unge vælger en erhvervsuddannelse inden for gastronomi. Med donationen vil Culinary Institute derfor udbrede indsatsen ”Gå til kok” blandt unge for at skabe interesse for kokkefaget. Indsatsen er tilpasset, så unge med læsevanskeligheder, koncentrationsbesvær eller generelle læringsvanskeligheder kan være med. Seks hold á 15 elever fra 7.-10.-klasse skal gennemgå et omfattende program med fokus på praktisk læring i et professionelt køkken, gastronomisk inspiration og sparring i forhold til erhvervsuddannelsesmuligheder. Eleverne deltager bl.a. også i eventet ’Gastronomisk Undergrund’, hvor de samarbejder med kokkeelever om at eksperimentere med nye retter og teknikker.
Tildelt støtte
232.000 kr.
2024
Modtager
Culinary Institute By Vejle Erhverv
Region
Syddanmark
Delmål
Parat til uddannelse