Søg støtte

Søg

Mind Your Own Business

Sammen med TrygFonden giver Foreningen Mind Your Own Business teenagedrenge fra udsatte boligområder mulighed for at etablere deres egen mikrovirksomhed – og holde fast i den vigtige skolegang.

Unge drenge i udsatte boligområder har ikke altid mange ressourcestærke forbilleder at se op til i deres lokalmiljø. Desuden har de en risiko for at ende i problemer, hvis de skaber sig de forkerte bekendtskaber på gaden.

Foreningen Mind Your Own Business (MYOB), som TrygFonden samarbejder med, arbejder for at give de unge drenge en mulighed for at etablere deres egen mikrovirksomhed og samtidig få styrket deres faglige kompetencer, sociale relationer og tilknytningen til deres skolegang.

På venture-camp med MYOB

I et samarbejde med mentorvirksomheder og frivillige venturepiloter tilbydes drengene indflydelse og ansvar for et fokuseret forløb på 7-8 måneder, hvor de skal etablere egen virksomhed, producere eget produkt samt markedsføre og sælge det.

Tanken er, at de tilegner sig basale forretningsfærdigheder og bliver udfordret i og motiveret til at tage ansvar og nå et defineret mål. Den anerkendende og inkluderende tilgang til drengene og deres ønsker har vist sig at gøre en stor forskel for målgruppen.