Søg støtte

Søg

Tine Bryld Prisen

Tine Bryld Prisen er en social pris, der sætter fokus på en ekstraordinær social indsats. Vinderen modtager en økonomisk anerkendelse til at forankre eller udvikle det vindende projekt.

Tine Bryld var hele Danmarks socialrådgiver. Et fyrtårn, som med et sjældent set samfundsengagement var med til at ændre det sociale landkort – ikke mindst for de unge, de udstødte, for Christiania, fri abort og meget mere. 

Tine Bryld Prisen er et skulderklap til en ildsjæl, der kæmper for nye veje i det sociale arbejde. Det er Foreningen Tine Bryld Prisen, der sammen med TrygFonden uddeler prisen én gang om året til en person eller organisation, der har markeret sig med en særlig indsats for socialt udsatte mennesker eller grupper i Danmark.

Tine Bryld Prisen

I 2019 modtog Ventilen Danmark Tine Bryld Prisen for dets arbejde for ensomme unge, og året forinden blev Foreningen Sabaah hædret for deres arbejde for minoritetsetniske LGBT+ personer.

Med prisen følger 250.000 kr. samt mulighed for at få tildelt yderligere 250.000 kr. til forankring eller udvikling af vinderorganisationens aktiviteter – foruden en unik statuette skabt af kunstneren Leif Sylvester. Prisen blev uddelt første gang i 2013.

Har du spørgsmål?

Christoffer Elbrønd

Projektchef