Søg støtte

Søg

Selvevaluering

App: Palliation i primærsektor

Dansk Selskab for Almen Medicin

Om donationen

Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
Dansk Selskab for Almen Medicin
Støttet beløb
83.000 kr., år 2015
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Kan først svarer, når app'en er kommet i drift. Vil gerne svare da. Louise Hørslev "Vi er på få måneder over det forventede antal brugere og på den baggrund er vi lykkedes med forankringen".

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
App'en lever på alle måder op til sit formål. Vejledningsdelen fungerer fuldstændigt efter formålet. Udfordringen har imidlertid været medicinomregneren. Her har man fra myndigheds side fået en øget bevågenhed over for netop apps - også som støttende opslagsværk for at sikre at patienten får den rette dosis og form for medicin. Projektet er i forhandlinger om en eventuel CE-mærkning som medicinsk udstyr blevet forsinket. Afgørelsen er nu 30. juni faldet - og appen bliver udstyret med med en CE-mærkning i kategorien I, det vil sige laveste risikogruppe. - bemærkninger fra Louise Hørslev Jeg er ny sekretariatschef og ved ikke, hvem der har skrevet det, der er fordefineret og hvilket år det stammer fra. jeg vælger derfor at supplere med den nye viden jeg har kendskab til og vil tydeliggøre, når jeg har suppleret ved at skrive det i anførselstegn "der har været skiftenden projektledere og samarbejdspartnere, men status er at app´en er gået i luften i februar 2017 (mig bekendt uden CE mærkning) og den er blevet taget særdeles godt imod. Vi har allerede over 5.000 downloads ikke mindst på grund af effektiv markedsføring".

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Som nævnt er projektet blevet forsinket, da der er kommet en ny lovgivning omkring apps som potentielt medicinsk udstyr. Dette var uforudset, men fremadrettet skal man inden man iværksætter et sådant projekt have afklaret hvorvidt app'en er medicinsk udstyr ell