Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Det starter med en snak

TUBA

Om donationen

TUBA har siden 1997 været stedet, hvor børn og unge fra familier med misbrugsproblemer kan henvende sig anonymt og gratis, når livet bliver uoverkommeligt. Børn og unge med misbrugsforældre kan drage stor nytte af at dele deres følelser og oplevelser med ligesindede. De seneste år har TUBA oplevet en stigende efterspørgsmål på rådgivning. Formålet med dette projekt er således at støtte med midler til at oprette en samtalegruppe i Næstved, så flere børn og unge kan få gavn af rådgivningen.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
TUBA
Støttet beløb
98.963 kr., år 2016
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet har sammen med TUBAs øvrige tilbud stillet os endnu stærkere i forhandlinger med kommuner, idet de gode resultater overbeviser om, at TUBAs arbejde med unge fra hjem med alkohol- eller stofmisbrug har en god effekt. Samtidig har inkluderingen af en frivillig co-terapeut bidraget til udvikling og kapacitetsopbygning af vores store korps af frivillige.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Deltagerne i projektet har fået en markant forbedret trivsel i løbet af projektet.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
I TUBA stiller vi os ikke tilfredse med at opnå de mål, vi har sat os. Vi arbejder løbende med at forbedre vores tilbud og opkvalificere vores personale. I det konkrete projekt er det dog vores opfattelse, at gruppeterapi var det helt rigtige valg til denne målgruppe.