Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Førstehjælp For Folkeskoler

Førstehjælp For Folkeskoler

Om donationen

Førstehjælp For Folkeskoler (FFF) blev stiftet i 2010 og har til formål at undervise folkeskolens 6.-10. klasse i basal førstehjælp og hjertelungeredning. FFF samarbejder derudover med Børneulykkesfonden om projektet ”Førstehjælp i Børnehøjde”, hvor man underviser børn i alderen 3-6 år i basal førstehjælp, og tager ud som samaritter til børneidrætsaktiviteter. FFF har i dag omkring 200 frivillige tilknyttet, hvoraf hovedparten er medicinstuderende. Denne donation går til juniordukker og andet materiale i forbindelse med undervisningen.
Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
Førstehjælp For Folkeskoler
Støttet beløb
24.172 kr., år 2021
Delmål
Hjertestart

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har fået flere medlemmer, og fortsætter som tidligere

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har lidt tab af frivillige under og efter corona, og har denne sæson (november-november) forsøgt at komme succesfuldt ud på den anden side i alle vores lokalafdelinger. Dette er til dels lykkes, og næste sæson tegner endnu bedre.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Corona spiller igen en stor rolle ift dette mål. Vi har desværre ikke formået at undervise ligeså mange klasser, og en enkelt lokalafdeling har været nødsaget til at lukke ned. Fremadrettet har vi i alle lokalafdelinger uddannet en masse nye undervisere, og vi har fokus på pr og kontakt til relevante folkeskoler der ikke selv opsøger vores hjælp.

Delmål

Hjertestart

Alle kan og tør træde til ved hjertestop. Vi vil arbejde for, at alle hurtigt træder til med livreddende førstehjælp, og at hjertestarterne er tilgængelige hele døgnet, så flere kan overleve hjertestop med god livskvalitet.

Mere om vores fokusområde Hjertestart