Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Fysisk aktivet og sundhed

Botilbud, Specialområde Autisme, Kildebo

Om donationen

Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Botilbud, Specialområde Autisme, Kildebo
Støttet beløb
40.000 kr., år 2023
Delmål
Fællesskaber for alle

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Som beskrevet har vejret og årstiden været imod os. Så vi fortsætter i den retning vi allrede er på vej i og fastholde tilbuddet om en tur på cyklen som fast initiativ og fortsætter med at holde fokus på det. Så helt forankret er det endnu ikke, men vi er på vej.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Cyklen blev taget godt imod af personale og beboere. Vi har lykkes med at benytte cyklen flere gange til bo-støtte/aktiviteter ud af huset såsom at handle mv. Det er også blevet til lidt fornøjelses ture, hvor kroppe og sinde kommer ud og bliver rørt.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Udfordringen hat været den årstid som vi nu er i. Det kunne desværre ikke lykkes for os at få cykle hjem, før end for 1 1/2 måneds siden. Så vejret har ikke helt været med os. Det er jo svært at lave nye vaner og blive glad for dem, hvis det regn og blæser. Men vi fortsætter med at anvende cyklen hen over vinteren og håber at til foråret tilbyde muligheden til de borgere der har haft lidt modstand på projektet. Dette er vores fortsatte målsætning og forventer at det nok skal lykkes.

Delmål

Fællesskaber for alle

Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.

 
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle