Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Lykkeliga - Odense Starkidz

Højby Håndbold - Lykkeliga Odense

Om donationen

Odense Starkidz er Odenses LykkeLiga hold – et håndboldhold for børn med særlige behov, som af den ene eller anden grund ikke kan være på et almindeligt håndboldhold. Odense Starkidz har 21 spillere, og det er sammenholdet, samværet og samspillet, der er det vigtigste, når spillerne mødes til træning. Sporten skal give børnene glæde, fællesskab og en tro på, at de godt kan på trods af deres udfordringer. Corona-krisen gjorde det svært for spillerne, som trives bedst med en forudsigelig hverdag. Derfor vil folkene bag Odense Starkidz gerne gøre lidt ekstra for spillerne med forskellige sociale aktiviteter, bl.a. fællesspisninger, motionsløb, en fisketur, små udflugter og samvær med andre LykkeLiga hold for at styrke fællesskabet.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Højby Håndbold - Lykkeliga Odense
Støttet beløb
25.000 kr., år 2022
Delmål
Klar til livet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi arbejder stadig på det. Det koster at alle skal have en hjælper med til arrangementer, men både store og små arrangementer har været fantastiske.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har flyttet alle vores stjerner rigtig meget. De får mere og mere end fællesskabsfølelse på tværs af alder og diagnoser mm. Det er så fedt at se lille Frederik, på 10 år, komme og give Paulina, 15 år, en dejlig hilsen når de kommer ind af døren. Vi havde en forældre, som skrev til os: Tak for at tænde lyset i min søns øjne. Det er det hele værd.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det var i høj grad medvirkende til at vi kan styrke fællesskabet på holdet. Vi holdt "trænernes fødselsdag" ved Skovsøen i Odense med kage og drikkelse. Det var et hit. Der var aktivitetsløb, hvor alle hjalp alle. Og ja jeg kunne blive ved. Ved alle arrangementer var der stjerner, som fik rykket grænser.

Delmål

Klar til livet

Et godt fysisk og mentalt helbred er en grundlæggende forudsætning for børn og unges trivsel og muligheder for at udfolde deres potentiale. Vi vil arbejde for børn og unges mentale trivsel og gode relationer i de tidlige år, at børn og unge ikke bruger tobak, at de drikker mindre alkohol, bevæger sig og sover tilstrækkeligt og er med i fællesskaber.Mere om vores fokusområde Klar til livet