Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Ny side-by-side cykel

Botilbuddet Sprogøvej Odense Kommune

Om donationen

Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Botilbuddet Sprogøvej Odense Kommune
Støttet beløb
40.000 kr., år 2021
Delmål
Sundere liv

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har fået udleveret navnet på den cykelmekaniker som PF Mobility (dem der har lavet cyklen) anbefaler, og vi vil tage kontakt med vedkommende, når det er tid til vedligehold/reparation.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Indtil nu har 7 ud af de 14 beboere været ude at cykle flere gange. Det vil aldrig blive alle 14 der kommer ud at køre, da nogle af dem er bange for det, og nogle er for fysisk handicappede til det. Men dem der har været, er rigtig glade for cyklen, og kommer vidt omkring på den. Den har været brugt både til handleture, og fornøjelsesture. Flere af beboerne kan ikke cykle selvstændigt, så derfor er det en fremragende mulighed for motion.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Jeg tænker ikke man kunne have gjort noget anderledes. Beboerne er meget trygge ved at cykle på cyklen sammen med personalet. Måske kunne man have søgt midler til at kunne købe et ekstra batteri, som man kunne have taget med på tur opladet, således at ens radius blev større.

Delmål

Sundere liv

Mindre rygning, begrænset alkoholforbrug, mere motion, mindre stress og bedre søvn. Vi vil bidrage til, at voksne let og hurtigt kan få hjælp til livsstilsændringer, og at flere lever længere og med bedst mulig livskvalitet.
Mere om vores fokusområde Sundere liv