Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Tur i tivoli for udsatte børn

Ungdommens Røde Kors

Om donationen

Smilets Lejr er en af Ungdommens Røde Kors’ ferielejre, som hvert år giver 86 udsatte børn en særlig ferieoplevelse. Med donationen kan børnene i løbet af lejren også komme en tur i Tivoli Friheden i Aarhus, hvor de kan få en sjov og mindeværdig dag sammen.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Ungdommens Røde Kors
Støttet beløb
47.800 kr., år 2021
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har allerede hørt fra flere forældre der har fortalt at deres børn har haft en rigtig god lejr. Vi har igen hørt fra børn der har været med tidligere hvor meget de har glædet sig til at komme på lejr igen, samt at deres forældre fortæller hvor meget at de får ud af at være afsted.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde en masse børn med hjem fra WOW-park der bare synes at det havde været en mega fed dag. Vi havde en masse børn der snakkede om turen resten af lejren, så vi er ret sikre på at de har haft en mega fed oplevelse!

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Da Ulykken i Tivoli Friheden desværre ikke gjorde det muligt at tage derhen, valgte vi at ændre destination til WOWpark i Billund. Dette kunne vi gøre inden for samme budget som Tivoli Friheden. Turen var rigtig god, og børnene elskede de ting som parken har at byde på. Turen har betydet at vi nu overvejer WOWpark som et alternativ i fremtiden.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start