Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Vandkendskab i SFO-tiden

Sct. Jørgens Skole

Om donationen

Sct. Jørgens Skole har opprioriteret deres fokus på svømning blandt skolens 3.-5. klasser for at bidrage til, at flere børn lærer at svømme. Med denne donation ønsker skolens SFO at klæde skolens 2. klasser på til svømmeundervisningen og gøre dem trygge ved at opholde sig i vand. De 75 elever i 2. klasse vil blive tilbudt svømmeundervisning en time ugentligt i september-april i skoleåret 2018/2019. Donationen skal gå til løn til en livredder, som bemander skolens svømmehal i perioden.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Sct. Jørgens Skole
Støttet beløb
26.100 kr., år 2018
Delmål
Respekt for vand

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Der skal ske besparelser i vores kommune og vi ved ikke, hvis det betyder reducering i personalet. Hvis ikke - vil vi fortsætte projektet, hvis vi kan få tider i svømmehallen.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har lykkes have svømning/vandtilvænning en gang om ugen for vores 2. årgang. Det vil give en lettere overgang til den decideret svømmeundervisning der starter når børnene kommer i 3. årgang, hvor vi på vores skole starter med svømmeundervisning.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Nej - det var perfekt.

Delmål

Respekt for vand

Forebyggelse, uddannelse, tilgængeligt redningsudstyr og livreddere. Vi vil nedbringe antallet, der drukner i Danmark, skabe respekt for vand og øge sikkerheden der, hvor mennesker og vand mødes.
Mere om vores fokusområde Respekt for vand