Søg støtte

Søg

Nyhed -

De sætter viden før vinkel

Vinderne af TrygFondens konkurrence for landets journaliststuderende, ”Viden før vinkel”, blev fejret og hædret på Dagbladet Information i sidste uge.


Thomas Østerlin Koch og Ida Guldbæk Arentsen hedder de to journaliststuderende, der vandt konkurrencen ”Viden før Vinkel”. De læser journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og som bidrag til konkurrencen skrev de historier om behandling af børn med angst. 

Deres bidrag var rettet til Dagbladet Information, og avisen lagde derfor lokaler til receptionen, hvor præmier og diplom blev overrakt. Samtidig holdt Chefredaktør på Information Christian Jensen en tale for de to, hvor han uddelte stor ros til artiklerne. 

Det samme gjorde TrygFondens direktør Gurli Martinussen og et af medlemmerne i konkurrencens dommerpanel, Frank Ebsen, der er docent på Professionshøjskolen Metropol (de øvrige to dommere i konkurrencen var Thomas Buch-Andersen, journalist og vært på DR og Troels Mylenberg, chefredaktør på Fyns Amts Avis). 

Endelig var de to hovedpersoner også selv ”på talerstolen”, hvor de fortalte om deres researchproces og om, hvordan det havde været at ”sætte viden før vinkel”.


Ud over æren gik de to vindere hjem med en check på 60.000 kroner. Dommerpanelet havde samtidig udpeget 4 ”Runner-Ups”, der hver fik en præmie på 10.000 kroner. 

TrygFonden afholdt konkurrencen i samarbejde med syv medier og de tre store journalistuddannelser. 

Konkurrencen er en del af TrygFondens arbejde med at bidrage til en mere videnstung offentlig debat inden for området børn og unges trivsel.