Søg støtte

Søg

Hjertelungeredning - foerstehjaelp Hjertelungeredning - foerstehjaelp

Nyhed -

Red liv – få et gratis kursus i hjertelungeredning

Nu kan du og din idrætsforening få et gratis og praktisk orienteret kursus i hjertelungeredning og brugen af hjertestarter.


Uanset om du er eliteatlet eller ej, er det vigtigt at vide, hvad du skal gøre, hvis en person pludselig falder om med hjertestop.

I forbindelse med den kommende slutrunde i Tyskland har det Det Europæiske Råd for Genoplivning (ERC) og UEFA lanceret en ny kampagne med titlen “Get trained, save lives.” Formålet med kampagnen er at uddanne over 100.000 europæiske sportsfans og interesserede i basal genoplivning samt at træne de deltagende hold, frivillige og medarbejdere. 

Også de danske fodbolddrenge deltager – de gennemførte tidligere på ugen et førstehjælpskursus i at redde liv i tilfælde af et hjertestop.

Du kan også komme på kursus

Dansk Råd for Genoplivning (DRG) og TrygFonden tilbyder nu i samarbejde 500 gratis GOAL-sessioner til idrætsforeninger i hele landet frem til  efterårsferien. En GOAL-session er et 45 min. praktisk orienteret kursus i hjertelungeredning og brugen af hjertestarter.

Du og din idrætsforening eller sportsklub kan booke et gratis GOAL-kursus ved at skrive til Naja Glavind Fleckner fra DRG via e-mail: naja@genoplivning.dk. Bemærk, der er et begrænset antal kurser til rådighed.

Sådan kan du også være med til at redde liv

Har du spørgsmål?

Grethe Thomas

Projektchef