Søg støtte

Søg

Positive børnefællesskaber

Mange børn og unge i Danmark trives ikke, og ofte står de alene med oplevelsen af svigt i hverdagen. Sammen med Børns Vilkår giver vi børn og unge nogen at tale med.

Gode sociale relationer og deltagelse i fællesskaber er grundlæggende elementer i alle aldre af et menneskes liv. Men mange børn og unge i Danmark trives ikke, og ofte står de alene med oplevelsen af svigt i hverdagen. 

Børns Vilkår er en privat organisation, der arbejder for at skabe konkrete løsninger, så ingen børn i Danmark bliver svigtet - hverken af de nærmeste voksne eller af samfundet.

Børns Vilkår står bl.a. bag BørneTelefonen, som er en fælles betegnelse for forskellige medieplatforme (telefon, chat, sms og brevkasse), hvor børn og unge kan få professionel og anonym rådgivning om forskellige udfordringer i deres liv.

BørneTelefonen skal være endnu bedre

Sammen med Børns Vilkår vil vi:

  • arbejde for, at flere børn og unge, der kontakter BørneTelefonen, kommer igennem og får hjælp.
  • gøre kvaliteten af rådgivningen endnu bedre.

Børnemobilen 2.0

BørneMobilen ruller ud til skoler i kommuner over hele landet og gør børnene opmærksomme på, at de har et sted at søge hen, hvis de problemer, de gerne vil tale om.

BørneMobilen har tidligere haft succes med at komme i kontakt med børnene, og vi vil nu give endnu flere børn en ny og bedre mulighed for at få viden om, hvad de kan gøre, hvis de har problemer.

Svigt af børn i Danmark

I partnerskabet skaber og udgiver vi løbende viden om børn i hjem med alkoholproblemer - et område, som ellers er underbelyst. Bl.a. præsenterer vi årligt publikationen "Svigt af børn i Danmark", der giver et overblik over omfanget af de svigt, børn udsættes for i Danmark og belyse udviklingen over tid. 

Viden der skaber tryghed

Vores indsatser er baseret på viden. Her kan du dykke ned i de relevante publikationer.